Veldtoertocht Surhuisterveen

SURHUISTERVEEN - Zaterdag 2 maart organiseert TFC Surhuisterveen in samenwerking met Stichting Wielercomité Surhuisterveen voor de zesde maal in successie een veldtoertocht.

De organisatie pakt dit jaar uit met nieuwe, verrassende routes rond Surhuisterveen. "Dit is mogelijk gemaakt door grondeigenaren die hun erf beschikbaar stellen en door boeren waar wij door de landerijen mogen fietsen. Uniek en eenmalig!," vertelt organisator Jack Bouw. De afstanden waaruit gekozen kan worden zijn 30 en 50 kilometer. Er kan worden gestart tussen 08.00 en 09.00 uur. Inschrijven kan vanaf 7.45 uur in het clubhuis van voetbalvereniging 't Fean '58, De Ketting 3, Surhuisterveen, waar ook de start en finish is.

Ook kan online worden ingeschreven via de website van de Stichting Wielercomité Surhuisterveen, www.wielrennensurhuisterveen.nl of rechtstreeks via de websites van NTFU en/of Fietssport. Scan & Go is aanwezig.

Winterpuzzelrit

BURGUM - De winterpuzzelrit van mac. de Wâldbrommers zal worden gehouden op zaterdag 23 februari. Dit is een rit voor het hele gezin, ook goed te rijden voor mensen met wat minder ervaring. De start is om 14.00 uur, inschrijving vanaf 13.30 uur. De start is bij Glinstra State, Schoolstraat 83 in Burgum. De finish is bij Recreatiebedrijf Meinsma in Moddergat.