Tryater komt met Karawane naar De Harmonie.
Tryater komt met Karawane naar De Harmonie. Foto: Moon Saris

Gratis naar De Harmonie in de vakantie

LEEUWARDEN - De voorjaarsvakantie staat weer voor de deur. Een leuk moment om met de hele familie op pad te gaan en dit hoeft niet altijd duur te zijn! Het initiatief 'Help pake & beppe de vakantie door' is daar een mooi voorbeeld van. Naast het reguliere aanbod presenteert Stadsschouwburg De Harmonie twee voorstellingen die je als kind (t/m 12 jaar) gratis mag bezoeken, op vertoon van een betalende pake, beppe of andere volwassene!

In het kader van 'Help pake & beppe de vakantie door' krijgen kinderen (t/m 12 jaar) tijdens de voorjaarsvakantie gratis entree op twee geselecteerde voorstellingen. De enige voorwaarde is dat er een betalende pake, beppe of andere volwassene mee gaat. De eerste geselecteerde voorstelling is 'Tall Tales Acrobatics' op dinsdag 19 februari om 19.30 uur. Een familievoorstelling met luchtacrobatiek, goochelen en jongleren door een getalenteerd Nederlands acrobatenduo! Maak je dag compleet door tussen 16.30 en 17.30 uur de gratis Circus-workshop te volgen, gegeven door Circus Saranti. Je kunt leren koordlopen, krijgt les over acrobatiek en gaat jongleren. Na de workshop kun je voor slechts €5,- spaghetti eten in het Theaterrestaurant waarna je direct door kunt naar de voorstelling 'Tall Tales Acrobatics'!
Op woensdag 20 februari is het bijzondere 'Karawane' van Tryater om 19.30 uur gratis voor kinderen te bezoeken. Een visuele voorstelling waarbij je oren zullen klapperen, je mondhoeken omkrullen en je wenkbrauwen afwisselend optrekken en fronsen. Extra bijzonder omdat deze voorstelling alleen voor scholen bedoeld was. Nu eenmaal exclusief te zien in De Harmonie!
Kijk voor info en het reserveren van je (gratis) kaartjes op www.harmonie.nl.