Valentijnsconcert Brass De Bazuin 
Oenkerk.
Valentijnsconcert Brass De Bazuin Oenkerk. Foto: Ingezonden

Valentijnsconcert De Bazuin Oenkerk

DRACHTEN - Op zaterdag 16 februari vindt er een Valentijnsconcert plaats van Brassband De Bazuin uit Oenkerk. Schouwburg De Lawei is het decor voor het 32e Valentijnsconcert. Zanger Tommy Christiaan zal zijn medewerking verlenen aan het concert. Tommy Christiaan is vooral bekend door zijn hoofdrollen is musicals 'Zorro' en 'On your feet' en zijn deelname aan het programma 'Beste zangers van Nederland'. In 2018 vertolkte hij op indrukwekkende wijze de rol van Jezus in 'The Passion'.

Fardau van der Woude, dochter van dirigent Klaas van der Woude, zal het indrukwekkende 'I shall love but thee' samen met de Bazuin ten gehore brengen. Het werk werd speciaal voor deze avond herschreven door componist Jan van der Roost voor de Brassband en beleeft deze avond haar première.
Het concert is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een muzikaal feest voor veel mensen. Voor zowel brassbandliefhebbers tot mensen die minder bekend zijn met brandbandmuziek. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.delawei.nl of te reserveren via 0512-335050.