Vragen rond de opvoeding van je kind? Carins helpt je op weg.
Vragen rond de opvoeding van je kind? Carins helpt je op weg. Foto: Carins

Zorg & ondersteuning in Smallingerland

DRACHTEN - Sinds 1 januari 2019 zijn in gemeente Smallingerland de gebiedsteams van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), het Wmo-loket en het
PING-loket samen één nieuwe organisatie: Carins.

Waarvoor kun je terecht bij Carins?

Kun je niet meer alles zelf doen in het huishouden? Heb je vragen over de opvoeding van je kind? Wil je overzicht krijgen over je geldzaken? Wil je meedoen met activiteiten in de buurt en weet je niet hoe je dat kunt regelen? Of heb je vragen over hoe je zelfstandig kunt blijven wonen? Carins helpt je op weg als het je zelf even niet lukt.

Carins is in de gemeente Smallingerland dé plek voor iedereen die informatie, hulp of ondersteuning zoekt bij opvoeden en opgroeien, zorg, wonen en welzijn, schuld en inkomen, meedoen en jezelf kunnen redden in de maatschappij. Het maakt niet uit of je een grote of kleine vraag hebt. Je bent altijd van harte welkom!

We proberen je direct te helpen. Onze hulp en advies is gratis, dus loop gewoon eens binnen, bel ons op of maak een afspraak. Meestal kunnen we zelf direct helpen en anders weten we bij wie je dan moet zijn.

Contact met Carins

Bel 088-5065400 of stuur een e-mail naar carins@smallingerland.nl. Je kunt uiteraard ook bij ons langskomen aan het Moleneind 95 ZZ in Drachten. Wij zijn open van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Wil je meer weten over Carins? Ga dan naar onze site: www.carins.nl.