Brunch in Drachten

DRACHTEN - Op donderdag 21 februari is er van 11.00 tot 13.00 uur een brunch aan de De Zool 60 Drachten, georganiseerd door de Stichting Hart van Hoop.

Iedereen die andere mensen wilt ontmoeten is welkom om hieraan deel te nemen. Het doel van de stichting is om mensen te verbinden met elkaar door activiteiten. En samen eten en drinken met een goed gesprek. Thema van deze dag is Ontmoet Elkaar! Toegang: opgave verplicht. Graag een vrijwillige bijdrage geven. Voor meer informatie kunt u mailen: info@hartvanhoop.nl of bellen met 0640237279.

Winterwandeling

DE WESTEREEN - Dinsdag 19 februari is er een winterwandeling in De Westereen. Samen een wandeling maken van ongeveer een uur door het heerlijke winterse weer. Aanvang is 10.00 uur bij de Buurtkamer (Badhûs). Bij terugkomst in de Buurtkamer staat er een kopje koffie of thee klaar om even op te warmen. Daarna gaan de deelnemers smullen van zelfgemaakte snert. Liever niet wandelen? Je mag ook tijdens het wandelen in de Buurtkamer zijn of juist alleen daarna komen om gezamenlijk snert te eten. Kosten €2,50.
Aanmelden voor 14 februari via info@debuurtkamer.com of 06-24781330.