In je Uppie gesprek

BURGUM - Op donderdag 21 februari organiseert KEaRN in samenwerking met UP! een In je Uppie gesprek in Burgum. Het thema van de middag is spijt.

Soms loop je in je eentje te piekeren over van alles en nog wat. Dan kan het fijn zijn om eens met leeftijdsgenoten van gedachten te wisselen. Dat kan. In je Uppie is een ontspannen themagesprek met leeftijdsgenoten, waarbij deelnemers het hebben over belangrijke onderwerpen die ertoe doen als je ouder wordt. Centraal staan thema's die normaal gesproken niet zo vaak aan de orde komen, zoals spijt, afscheid of familie. U kunt van 14.00 tot 16.00 uur aanschuiven in Glinstrastate, aan de Freek Bosgraafstraat 18 in Burgum. Contactpersoon bij KEaRN: Frouwina van Dekken, 06-10287632.

'Sa Sawat'

DRACHTEN - Trekharmonica Rasp organiseert zaterdag 16 februari in Café Marktzicht aan de Oudeweg 14 in Drachten vanaf 20.30 uur een muzikale avond, waarin de trekharmonica centraal staat. Sa Sawat speelt ballads, Friese, Nederlandse, Ierse, Engelse en Schotse liedjes, die gaan over liefde, natuur, zeemansleven en soms over drank en vrouwen. Na de optredens is het podium vrij voor iedereen die muziek wil maken. Entree vrij.