IJzerhandel Nauta, in de Voorstraat in Kollum heeft een grote houtvoorraad in de opslagloods.
IJzerhandel Nauta, in de Voorstraat in Kollum heeft een grote houtvoorraad in de opslagloods. Foto: Actief Media

Houtvoorraad overzichtelijk opgesteld

KOLLUM - ZZP-ers en hobbyisten-met-grote-klussen vinden de weg naar ijzerhandel Nauta in Kollum. "We hebben een enorm assortiment, van spijkers en schroefjes tot professioneel gereedschap; van metsel- en betonmortel tot houten balken, isolatiemateriaal en gipsplaten."

De ijzerhandel aan de Voorstraat in Kollum beschikt over een grote opslaglocatie in het voormalige pand van drukkerij Banda. "We hebben het assortiment van een bouwgerichte bouwmarkt," zegt eigenaar Lucas Nauta, "met speciale aandacht voor de vraag van lokale bouwvakkers."

"Voorraad vraagt om investering, dus beetje bij beetje breiden wij uit", vertelt de Kollumer ondernemer. "Dat die investeringen lonen, toont de omzet die we vorig jaar zagen verdubbelen."

Onlangs breidde Nauta in Kollum de houtvoorraad uit. Alles ligt overzichtelijk op draagarm-stellingen. SLS, balken en plaatmateriaal is verkrijgbaar in vele maten. Klanten betalen in de winkel en halen hun bestelling op in de loods. "Voor ZZP-ers is het belangrijk goedkoop in te kopen", zegt Lucas Nauta. "Doordat wij onze bouwmaterialen zonder opsmuk aanbieden, kunnen we scherpe prijzen hanteren." Dit geldt voor hout, gips, plaat- en isolatiemateriaal, maar ook voor de wand- en vloertegels, kitten, mortels, pvc-buizen, bevestigingsmaterialen en gereedschappen."

IJzerhandel Nauta | Voorstraat 51, Kollum | 0511-451707