Korfballers TFS laten punten glippen

HOUTIGEHAGE – Na een aantal winstpartijen op rij, onder andere tegen de koploper, kwam zaterdagavond Thrianta uit Hoogeveen op bezoek bij de korfballers van TFS. De Kompenijsters en de gasten hadden evenveel punten en deelden hierdoor de tweede positie. Thriante is na winst nu tweede.

Na vijf minuten stond er een 3-5 tussenstand op het scorebord in het voordeel van Thrianta. Via Jitze van der Vlugt, Monique Postma en Wiepie Nijboer kon de achterstand worden omgedraaid in een voorsprong. Dit leidde tot een 10-7 ruststand. Na rust wist Marrit Nijmeijer een mooie kans te verzilveren, maar langzaamaan kwam Thrianta meer in de wedstrijd. Na een aantal wissels werd de stand van 15-15 naar 17-19 gebracht. De laatste score van Jildou van der Vee was voor het doelsaldo en leiide tot de 18-19 eindstand in het nadeel van TFS.