In de Drachtster bibliotheek is op 14 februari aandacht voor het verduurzamen van het huis.
In de Drachtster bibliotheek is op 14 februari aandacht voor het verduurzamen van het huis. Foto: Ingezonden

Activiteiten Drachtster bibliotheek

DRACHTEN - Een duurzame woning wordt steeds belangrijker. Maar hoe krijg je een huis gasvrij? Kom op donderdag 14 februari naar de lezing Wonen zonder gas in Bibliotheek Drachten en laat je inspireren.

Een duurzaamheidsdeskundige beantwoordt deze avond alle vragen over het verduurzamen van een huis.

Want hoe krijg je een huis eigenlijk gasvrij? Waar begin je, en is elk huis geschikt? Deze inspiratiesessie gaat in op de praktische kant van het afsluiten van aardgas.

De avond is bedoeld voor iedereen die wil nadenken en meepraten over een duurzame woning. De lezing is onderdeel van de bibliotheekserie. Er gaat een wereld voor je open, waarin innovatieve ideeën en technieken onder de loep worden genomen. Het tijdstip is van 19.30 tot 21.30 uur. Het is gratis, maar aanmelden is gewenst.

7 februari Workshop: Vertel je verhaal

Wil je anderen mee kunnen nemen in jouw eigen verhaal? Wil je je overtuigender kunnen presenteren? Dan is de workshop Vertel je verhaal door Frank Belt op 7 februari precies wat je zoekt in Bibliotheek Drachten.

Verteller Frank Belt

Professioneel verteller Frank Belt neemt je mee in de wereld van het vertellen. Je oefent hoe je een verhaal onthoudt en wat je kunt doen om het beeldend te vertellen en je publiek te boeien. Maar ook stemgebruik en het zelf maken van een verhaal komen aan bod.

Laagdrempelig en praktisch, voor je werk of je plezier. Van 19.00 tot 21.00 uur. Leden €8,- niet leden €10,-