Op het liefdespad in Surhuisterveen

SURHUISTERVEEN - Zaterdag 9 februari staat Surhuisterveen met vette letters in het teken van de liefde. Het is de zaterdag voor Valentijnsdag (14 februari).

Alle bezoekers die op zoek zijn naar een (nieuwe) partner krijgen van de Feanster middenstandsvereniging H&I een ballon in de vorm van een hart aangeboden. Op deze manier is het duidelijk wie op zoek is naar een partner. Kom je lopend door het centrum en je ziet een eventuele leuke heer of dame dan kun je diegene aanspreken en vragen om een speeddate.

Deze speeddate vindt plaats in een speciale 'Love-Bus' van Dalstra Reizen. De speed-love-bus staat opgesteld op het Frans Pleintje bij it Stee foar Iters en Drinkers. Onder leiding van een bekende love-coach worden de spelregels van het speeddaten uitgelegd. Deze actie is niet leeftijdsgebonden.

Waardebon voor liefdeskoppels

Ook de Feanster horeca doet een duit in het zakje. Ze geven de liefdeskoppels die de kennismaking willen voortzetten een waardebon voor een aantal consumpties en een bittergarnituur. De 'liefdeskoppels' kunnen direct de kennismaking doorzetten. De horeca-etablissementen wachten op hun komst.

Ben je op zoek naar de liefde dan is het zeker de moeite waard om in het gezellige koopcentrum Surhuisterveen langs te komen en om mee te doen met de speed-date en wie weet nog meer.