Reünietoernooi Badmintonclub It Plûmke

WALTERSWALD - Badmintonclub It Plûmke uit Wâlterswâld bestaat vijfentwintig jaar en organiseert een reünietoernooi op vrijdag 1 februari vanaf 19.30 uur in de sporthal van De Nije Warf, aan de Foarwei 31 A in Wâlterswald.

De vereniging heeft 177 oud-leden en 25 actieve leden. Met elkaar zijn er in 25 jaar tijd dus ruim 200 verschillende spelers actief geweest bij de vereniging. Een zeer groot deel van deze personen is benaderd om deel te nemen aan het toernooi of om gezellig langs te komen. Van sommige oud-leden zijn geen actuele contactgegevens meer bekend.

Mocht je zelf oud-lid van de vereniging zijn, of mensen kennen die vroeger bij de badmintonvereniging hebben gespeeld, geef het dan door. De club is op diverse manieren te bereiken: - website: www.itplumke.nl - email: info@itplumke.nl - Facebook: www.facebook.com/badmintonvereniging.plumke.5
De vereniging is opgericht op 1 oktober 1993, het jaar waarin dorpshuis 'De Nije Warf' in Wâlterswâld een nieuwe sporthal kreeg. In deze sporthal zijn drie badmintonvelden beschikbaar.

Iedere vrijdagavond tussen september en juni wordt er actief gespeeld vanaf 20.00 uur 's avonds door de leden. Personen die interesse hebben in deze sport, mogen vrijblijvend komen meespelen,