Hilda Klaassen

ALDTSJERK - Tot en met 27 februari exposeert Hilda Klaassen uit Drachten in Galerie Bloemrijk Vertrouwen aan de Van Sminiaweg 70 in Aldtsjerk haar installaties, objecten en werken op papier. Zij gaf haar solotentoonstelling de titel 'Dwalen in Oneindigheid'. De galerie is open van donderdag tot en met zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur.

GMF Harvest Night

DRACHTEN - Zaterdagavond 26 januari 2019, om 19.30 uur, is er een GMF Harvest Night in het Van der Valk hotel, Lavendelheide 4 te Drachten. Spreker is Richie Seltzer, een echte revivalist. Paulina Zoetebier zal de aanbidding leiden. Zij vindt het heerlijk om mensen door middel van muziek mee te nemen in Gods nabijheid, de beste plek om te zijn.

Boekje Tomke

DRACHTEN - Het nieuwste uitdeelboekje van Tomke is klaar. Tijdens de Nationale Voorleesdagen (23 januari tot en met 2 februari) wordt dit boekje gratis uitgedeeld in de bibliotheek in Drachten. Het boekje heeft de titel It nije broerke fan Yana Yu. Het is bedoeld voor kinderen van twee tot en met vier jaar en is een uitgave in het kader van het Tomke-project.