Voorafgaand aan de voorstelling ‘Legends’ (8+) geeft BonteHond een gratis workshop (op reservering).
Voorafgaand aan de voorstelling ‘Legends’ (8+) geeft BonteHond een gratis workshop (op reservering). Foto: Ingezonden

Programma Theaterweekend De Lawei

DRACHTEN - Van vrijdag 25 januari tot en met zondag 27 januari is de vierde editie van het Nationaal Theaterweekend in De Lawei! Bezoekers kunnen voor een tientje naar voorstellingen en meedoen aan gratis activiteiten.

Voor jong en oud is er van alles te beleven: van muziek tot illusionisme en van zoete berenvoorstelling (4+) tot epische fantasy-voorstelling (8+). Rondom de voorstellingen zijn er extra activiteiten, gratis te reserveren voor bezoekers van de voorstellingen. Een compleet uitje voor maar tien euro, dát is het Nationaal Theaterweekend!

Op de vrijdag geniet men voor een tientje van spetterend slagwerk bij Percossa, magistrale acts bij Rob & Emiel, of van hemelse muziek met vette rafelranden bij Via Berlin.
Zaterdag is dé dag voor iedereen die echt een kijkje in de 'keuken' van De Lawei wil krijgen. Hoe is het nou om voorstellingen te programmeren? Je ontdekt het tijdens 'Programmeren met Inge', met aansluitend de spectaculaire Trekkenwandshow in de grote zaal, verzorgd door de kundige technici van De Lawei. Dit vindt twee keer plaats op de middag en is op reservering gratis bij te wonen. Daarnaast zijn er spannende Expedities door De Lawei waarbij medewerkers hun bijzonderste locatie (achter de schermen) laten zien. Tevens gratis en op reservering via de website van De Lawei. Op zaterdagmiddag is de avontuurlijke voorstelling 'Benjamin de Beer' (4+) te zien. "Oeps, het ijs is aan het smelten!"

Op de zondag zijn de voorstellingen 'Legends' (8+) van BonteHond en Bach & Bleekwater met Esther Apituley en Hans Dagelet te zien. Ga voor kaarten, meer informatie over het programma en tijden naar www.lawei.nl.