´WAD´ een film is te zien in 4 filmhuizen

DOKKUM - "WAD" een film! Nu te zien in alle 4 filmhuizen in de gemeente Noardeast-Fryslân. Onze nieuwe gemeente is maar liefst 4 filmhuizen rijk! Bios Burdaard, Filmhuis Dokkum, Filmhuis Kollum en de De Ynset Holwerd.

Het Wad is de natuur en kust van onze gemeente. Er is dan ook veel belangstelling voor de film over ons prachtige natuurgebied waar we als inwoners zo trots op zijn. De kaarten voor de speciale filmvertoning in november in de grote zaal van Sense in Dokkum waren in zeer korte tijd uitverkocht! Daarom is de film "Wad, Overleven op de grens van water en land" bij de vier filmhuizen van Noardeast-Fryslân in januari nogmaals te zien. Filmhuis Dokkum dinsdag 22 januari aanvang 20.00 uur. Theater Sense, Hogedijken 18, Dokkum, www Info: www.filmhuis-dokkum.nl/. Filmhuis Kollum vrijdag 25 januari aanvang 21.00 uur. Filmhuis Kollum zaterdag 26 januari aanvang 19.00 uur.. Oostenburgstraat 2 Kollum, Reserveren 0511-452282. Info: www.filmhuiskollum.nl Bios Burdaard zondag 27 januari aanvang 14.00 u. MFC Het Spectrum, Schoolstraat 12, Burdaard, Info: www.mfcburdaard.nl/. De Ynset in Holwerd vrijdag 1februari aanvang 20.00 u. MFA De Ynset, De Morgenzon 7 Holwerd, Info: www.mfa-holwerd.nl/.

Noardeast-Fryslân; dat is leven op de grens van water en land. Het Waddengebied is het enige Nederlandse natuurgebied dat op de Unesco Werelderfgoedlijst prijkt. Ruben Smit, (bekend van de "De Nieuwe Wildernis 2013"), en zijn crew registreren in dit unieke Nederlandse natuurgebied alle bijzondere natuurfenomenen onder en boven water.