Nog een keer genieten van de muziek van Myn Skip? Dat kan 27 januari in De Harmonie.
Nog een keer genieten van de muziek van Myn Skip? Dat kan 27 januari in De Harmonie. Foto: Ingezonden

Big Band Friesland speelt nog één keer Myn Skip, in De Harmonie

LEEUWARDEN - Afgelopen najaar vond in Earnewâld het muzikaal skûtsjetheater Myn Skip plaats. Een ode aan de Friese skûtsjehistorie in muziek, beeld, dans, theater en verhaal.

Een voorstelling op en aan het water die op 7 december de prestigieuze Friese cultuurprijs Friese Anjer 2018, uit handen van Commissaris van de Koning Arno Brok, kreeg. Een belangrijke rol in de voorstelling was weggelegd voor Big Band Friesland samen met Ella & her man. Zij spelen op zondag 27 januari nog een keer het hele repertoire uit Myn Skip.

De arrangementen zijn speciaal voor de voorstelling geschreven door Herman Woltman. De Friese teksten zijn geschreven door Baukje Wytsma en gezongen door Ella de Jong. Zij wist het publiek elke voorstelling weer te verwonderen en te ontroeren. Unieke muziek uit een unieke voorstelling!

Heeft u Myn Skip gemist of wilt u nog een keer genieten van de muziek uit Myn Skip? Dat kan zondagmiddag 27 januari vanaf 15.00 uur in De Harmonie in Leeuwarden. Big Band Friesland en Ella & her man spelen nog één keer het hele repertoire uit Myn Skip.

Het concert wordt begeleid met professionele video-opnames die tijdens de voorstelling zijn gemaakt. Kaarten zijn te bestellen bij de Harmonie (058-2330233). Voor meer informatie over Myn Skip kijk op: www.mynskip.nl.