Sponsormarathon FMT voor KiKa

OENTSJERK/FEANWALDEN - Op zaterdagochtend 26 januari organiseert FMT Sport uit Oentsjerk en Feanwâlden voor de derde keer een Sponsormarathon voor Stichting KiKa.

Deze stichting werft fondsen die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland. De fondsen worden besteed aan onderzoek waarmee deze centra versneld therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker.

FMT Sport verzorgt deze dag op hun locaties in Oentsjerk (Douwelaan 9a) en Feanwâlden (Nieuweweg 35) demonstratielessen op het gebied van Fitness, Streetdance, Synrgy, Judo, Jiu Jitsu, Spinning, Zumba, Obstacle Run en Kickboksen. Zowel de volwassenen als de jeugd laten zich deze dag sponsoren door familie, vrienden en bedrijven. Ook niet-leden, introducé's en geïnteresseerden kunnen meedoen met diverse lessen voor een kleine donatie in de KiKa-collectebus. De opbrengst hiervan gaat rechtstreeks naar Stichting KiKa. (Deelnemers onder de 12 jaar graag vooraf aanmelden.)

Van 8.30 uur tot 12.00 uur is iedereen welkom om te kijken, een gratis kopje koffie of thee te drinken en van de sportdemonstraties te genieten. De organisatie van deze dag is in handen van de eigenaren van FMT Sport, Maarten Velstra en Esther Oostlander. Voor meer informatie zie ook de Facebookpagina en Instagram van FMT Sport.