Urker MANS Formatie in De Levensbron

URETERP - Op zaterdag 19 januari 2019 geeft de bekende Urker MANS Formatie een nieuwjaarsconcert in De Levensbron in Ureterp. Het repertoire bestaat uit liederen rondom het thema 'Op reis'.

Te denken valt aan geestelijke liederen, zoals 'Is uw paspoort getekend, Get on Board en Going home.' Daarnaast zingen ze bekende klassieke werken, zoals 'Landerkennung' van Grieg en 'Sanctus' van Verhey. Tenslotte komen spirituals en populaire muziek aan bod. Het thema heeft ook betrekking op de reislust van de zangers.

Niet alleen binnen Nederland reizen ze van noord naar zuid, maar ook in Canada waar zij zojuist een tweede tournee maakten. De mannen zingen in traditionele Urker kleding onder leiding van de gedreven dirigent Martin Mans. Aan het orgel en de vleugel zit Mark Brandwijk die naast de begeleiding een improvisatie verzorgt.

Uniek aan de Urker Mans Formatie is dat elke zanger een solo heeft waardoor hun individuele stemmen nog meer tot hun recht komen. Drie van hen bespelen bovendien een instrument. Locatie: De Levensbron, De Feart 85, Ureterp. Aanvang: 19.30 uur. Toegang: 17,50. Bij reservering en voorverkoop € 16,-. Leden PCOB, KBO en ANBO € 13,= (op vertoon van pas) Kinderen tot en met 11 jaar € 5,-.

Reserveren en online bestellen kan via www.martinmans.nl of telefoon 06-25391903.
Voorverkoop van kaarten bij: Tuincentrum Bijma, Bûtewei 26, Ureterp.