Exposities bij KunstINNark

DRACHTEN - Diverse werken van Aleid Dertien-te Voortwis en Anja van Asselt-Bakker vormen samen een prachtige expositie, die de werkgroep KunstINNark in Drachten, in de Arke aan de Flevo 161 u graag wil laten zien.

Anja van Asselt is pas na haar pensionering serieus aan de slag gegaan. Ze schildert graag landschappen op plaatsen die haar lief zijn of op plaatsten waar ze gegrepen wordt door het landschap ter plekke.

De laatste tijd wordt ze ook geïnspireerd door stillevens met blikken, olievaten en oude huisraad. De schilderijen worden meestal uitgevoerd in olieverf met als ondergrond doek of paneel.

Het keramische werk van Aleid Dertien-te Voortwis bestaat uit beelden, mantels, harnassen en cocons. Belangrijke thema's zijn bescherming, geborgenheid en groei. In elk keramisch werk zie je de thema's terug en ogen ze robuust en toch ook kwetsbaar.

Opening expositie

De opening van deze expositie is op zaterdag 12 januari om 15.00 uur. Mocht u niet kunnen op deze dag dan is deze KunstINNark expositie ook te bekijken op alle zaterdagmiddagen van 12 januari tot en met 23 februari.

De kunstenaars zijn dan ook aanwezig en ontvangen u graag met een kopje koffie of thee van 13.30 tot 16.30 uur. De toegang is gratis.

Verder kunt u de expositie ook bekijken op de dagen dat de kerk geopend is. Kijk daarvoor op website: www.kunstinnark.nl.