Jan Tabak nodigt ondernemers én sollicitanten uit nieuwe uitdagingen aan te gaan in 2019.
Jan Tabak nodigt ondernemers én sollicitanten uit nieuwe uitdagingen aan te gaan in 2019. Foto: Actief Media

Nieuwe kansen in 2019! Kom naar Apuls

BURGUM - Apuls, Cijfers & Advies in Burgum geeft ondernemers een impuls. "Als je niet weet waar je heen wilt, kom je er nooit", zegt Jan Tabak. "Een doel hebben, is essentieel." Apuls biedt kansen aan ondernemers voor een betere bedrijfsvoering.

Bent u een ondernemer die het kersverse jaar startte met goede voornemens? Kent u alle mogelijkheden om uw doelstelling te bereiken? De financieringsmogelijkheden? De belastingtechnische consequenties? De subsidiebronnen? Het effectiefste personeelsbeleid? De slimste manier voor bedrijfsovername?

Vorig jaar begeleidden de medewerkers van Apuls Cijfers & Advies een groot aantal ondernemers succesvol bij hun behoefte om te groeien, te veranderen of efficiënter te werken. "Wij gaan voor een pro-actieve aanpak om te komen tot hoger rendement. We adviseren vanuit een persoonlijke betrokkenheid met de ondernemer."

De inloopspreekuren die Apuls in december hield, voorzagen in een behoefte. "We gaan er in januari mee door: iedere maandagmiddag van 13.00 tot 18.00 uur kunnen ondernemers vrijblijvend binnenlopen met vragen. Andere dagen kan dat op afspraak."

Vacatures

Bij Apuls Cijfers & Advies werken verschillende disciplines samen om hun kennis te delen met klanten. "We werken zeer zorgvuldig, maar in een informele sfeer. We zoeken twee nieuwe medewerkers: een relatiebeheerder en een assistent accountant (zie vacatures pagina 35). Dit zijn ambitieuze mensen die affiniteit hebben met het regionale bedrijfsleven. Contact met klanten is belangrijk en verantwoordelijkheid dragen fijn."

Bent u toe aan een nieuwe impuls? Bel of mail naar Apuls, 0511-462075, j.tabak@apuls.nl.