De Heideruiters

TOLBERT - Donderdag was Dineke Veenstra van paardensportvereniging de Heideruters uit Harkema met haar pony Anjershof Peggy op een springwedstrijd in de HJC manege in Tolbert.

In de klasse L won deze combinatie de tweede prijs en in de klasse M reden ze naar de eerste prijs. Ylse van de Veen was op een in door eventingwedstrijd in Vinkega. Samen met haar paard Bubalia reden ze naar de eerste prijs in de klasse B.

Trainer KC De Pein

OPEINDE - Afgelopen december is in goed overleg besloten om de samenwerking tussen korfbalclub KC De Pein en trainer Jasja de Vries aan het einde van dit seizoen te beƫindigen.

De oefenmeester uit Dokkum heeft afgelopen seizoenen een nieuwe speelstijl neergezet en de sterk verjongde selectie is daarin nog volop in ontwikkeling. Beide partijen kunnen de komende tijd rustig op zoek naar een nieuwe invulling van het trainerschap.

Selectie en trainer/coach zullen zich de komende tijd echter voornamelijk richten op de nog prille zaalcompetitie waarin de Peinders in de middenmoot van de vierde klasse verblijven.