Maatschutjassen

WERGEA - Voor de dertiende keer organiseert schutjasvereniging VV Warga het WK Maatschutjassen in de altijd sfeervolle kantine van de VV Warga op 26 januari.

De vorige wereldkampioenen kwamen uit Wartena, Menno en dochter Lisette Bouwmeester. Bij de vorige editie stonden er 80 deelnemers op de lijst. Het maximale aantal parturen is gesteld op 48. Vol is dus ook echt vol. Er wordt gekaart in een hoofd, troost en poedel en zodoende kan men sowieso drie keer aan de bak. Ook nu weer de bekende snert met spek en roggebrood en een verloting. Aanvang is om 14.00 uur op zaterdag 26 januari. Opgeven van zaterdag 12 januari tot en met zondag 20 januari via de mail: sinnemazwart@upcmail.nl of telefonisch 058-2551001/06-49704323. Op dinsdag 22 januari wordt er geloot in de kantine van VV Warga.

Trainer Eastermar

EASTERMAR - Voor het seizoen 2019/2020 blijft hoofdtrainer Marco van der Veen verbonden met Voetbalvereniging Eastermar. Na goed onderling overleg heeft het bestuur van V.V. Eastermar in samenwerking met de Technische Commissie, de technische staf van de A-selectie en de spelersgroep besloten om met hoofdtrainer Marco van der Veen nog een seizoen door te gaan. De hoofdtrainer is enthousiast over de selectie en heeft aangegeven graag nog een jaar te blijven als hoofdtrainer. Ook de selectie is zeer tevreden over het functioneren van de trainer en is unaniem in het aanblijven voor nog een seizoen.