De verlichte Dorpskerk Huizum in Leeuwarden.
De verlichte Dorpskerk Huizum in Leeuwarden. Foto: Peter Popken

'Top Secreet' met theatrale muziekact Thank God for Top Secreet!

LEEUWARDEN - 'Top Secreet' komt met de theatrale muziekact 'Thank God for Top Secreet!' naar Dorpskerk Huizum in Leeuwarden, zondag 13 januari 15.00 uur.

De activiteiten rondom de culturele hoofdstad zijn gestopt. Hoe moet het nu verder met de cultuur in de stad, vragen velen zich af. Maar niet getreurd want het jaar is nog maar net begonnen of Top Secreet komt voor u optreden. Dus het komt heus weer goed met de cultuur in Leeuwarden. Daarom als motto voor dit optreden: 'Thank God for Top Secreet!'

2019 staat voor Top Secreet in het teken van de nieuwe, avondvullende productie, die op 23 november 2019 in de Harmonie in première zal gaan. Tijdens het optreden in de Dorpskerk Huizum krijgt het publiek, naast de mooiste nummers uit het bestaande repertoire, ook al een klein inkijkje in de nieuwe show.

Ze zijn bezig met een nieuw repertoire, waarbij ook nu weer alle nummers speciaal voor hen gearrangeerd worden. Eén van de aandachtspunten daarbij is, dat verschillende muziekstijlen worden gebruikt. Daardoor blijven hun optredens afwisselend en verrassend. Top Secreet bestaat uit 16 vrouwen met haar op de tanden en puntige ellebogen, maar met een prachtig geluid. De secreten worden muzikaal in toom gehouden door pianiste Corinne Staal.

De toegangsprijs is € 10,00, inclusief consumptie in de pauze.