Workshop foto's maken telefoon

URETRP - LETS-Drachten/Ureterp e.o. is een ruilkring bestaande uit een groep mensen die vriendendiensten en goederen onderling vragen en aanbieden in Drachten en omgeving. Op 2 februari vanaf 14.00 uur wordt in het Letscafé een cursus 'fotograferen met je telefoon' gegeven. Locatie: ontmoetingshuis Effatha, Weibuorren 76, Ureterp.

Als iemand een dienst verleent spreek je een bedrag af; niet in euro's maar in ruileenheden. De ruileenheid van LETS-Drachten/Ureterp is een Peye. Daarnaast zijn er ruiltafels met de meegebrachte goederen, zoals planten en kleding of iets wat je zelf niet meer nodig hebt en van eigenaar kan wisselen. De koffie en thee staan klaar.

Smartphones, en in toenemende mate ook tablets, hebben bijzonder goede camera's. Standaard wordt alles automatisch voor je geregeld en dat is lekker makkelijk. Maar wil je echt goede foto's en films maken, dan is het mogelijk het heft in eigen hand te nemen om de camera een handje te helpen.

Met de tips op deze middag van Letscafé Ureterp wordt fotograferen met je smartphone een makkie, ook al ben je al op leeftijd.
Wees er bij om wat leuks van elkaar te leren (www.letsdrachten.nl).