Op 14 februari is het tijd voor de komische, muzikale en virtuoze cabaretvoorstelling The Impossible Concert.
Op 14 februari is het tijd voor de komische, muzikale en virtuoze cabaretvoorstelling The Impossible Concert. Foto: Ingezonden

Tweede helft theaterseizoen Cultuur in de Pleats

BURGUM - Na de succesvolle maanden in het afgelopen jaar, gaat het theaterseizoen van de Culturele Commissie 2018/2019 in januari verder met de tweede helft van het seizoen. Kenmerk blijft dat er voor iedereen wat te beleven valt in de Pleats de komende maanden.

Op 23 januari is de aftrap met het toneelstuk 'It wie op in Simmerjûn' van Pier 21, gespeeld door acteurs Jan Arendz en Joke Tjalsma. Daarna volgt de komische, muzikale en virtuoze cabaretvoorstelling 'The Impossible Concert' op donderdag 14 februari. Ter gelegenheid van Valentijnsdag geeft de Culturele Commissie bij elk kaartje het tweede kaartje gratis.

Op donderdag 28 februari komt Teake van der Meer met zijn voorstelling 'Us Teake' naar De Pleats. In het kader van zijn afscheid van de Fryske theaters en dorpshuizen laat hij voor de laatste keer zijn hilarische typetjes en komische sketches de revue passeren.

Op zaterdag 9 maart klinkt uit de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw 'The Sound of Silence' van het duo Simon & Garfunkel. Prachtige muziek en een boeiend verhaal over twee levens vol hoogtepunten, maar ook de vele botsingen tussen de twee. Mrs. Robinson, The Sound of Silence, Cecilia en Bridge over Troubled Water zullen worden vertolkt door Joost Bootman en Niels van Ginkel. De Culturele Commissie is er trots op dat deze voorstelling in Burgum te zien is.

Afsluiter van het seizoen is de solomusical van Inez Timmer 'Vijf minuten voor aanvang', te zien op woensdag 20 maart. Een blijmoedige rollercoaster die het publiek meeneemt in de mallemolen van het leven. Bekende musicalhits, humor en een kijkje achter de schermen van de internationale musicalwereld.
Meer info en kaarten op de website:
www.cultuurindepleats.nl.