Cursussen SeniorWeb Burgum in januari

BURGUM - SeniorWeb Burgum houdt op zaterdag 12 januari een inschrijfochtend voor computercursussen. Deze inschrijfochtend is van 11.00 uur tot 12.30 uur in de Openbare Bibliotheek, Schoolstraat 27 te Burgum.

De ochtend is bedoeld voor alle 40-plussers die óf voor het eerst met de computer aan de slag willen óf die wat meer willen weten. Op de inschrijfochtend wordt een overzicht gegeven van alle cursussen. Docenten zijn aanwezig om uw persoonlijke vragen te beantwoorden.

"We merken dat de vraag naar (bij)scholing op tablets en smartphones steeds groter wordt. Hebt u specifieke vragen dan kunt u zich inschrijven voor een cursus 'LesOpMaat'. Dit is een cursus die individueel wordt gegeven (bij u thuis) en precies op uw wensen is afgestemd."

Nieuw is de cursus Veilig Internetten. Deze cursus van vijf lessen maakt u wegwijs in alle bedreigingen (onder andere virussen, phishing, identiteitsfraude) en wat u kunt doen om u hiertegen te beschermen. Een aanrader in een tijd waarin steeds meer criminelen proberen onze gegevens en geld te bemachtigen.

Kijk ook op www.seniorweb.nl (leslocatie Burgum) wat SeniorWeb Burgum allemaal te bieden heeft. Wilt u rechtstreeks contact, mail dan naar info@seniorwebburgum.nl.

U bent van harte welkom op zaterdag 12 januari. Natuurlijk is alles vrijblijvend, het verplicht u tot niets.