Jurjen van der Velde geeft zaterdag dartles in Surhuisterveen.
Jurjen van der Velde geeft zaterdag dartles in Surhuisterveen. Foto: Ingezonden

Jeugdwereldkampioen darts geeft jeugd tips

SURHUISTERVEEN - Voorafgaand aan het' Feanster Open' dartstoernooi op zaterdag 5 januari zal het podium voor de jeugd zijn. Niemand minder dan jeugdwereldkampioen Jurjen van der Velde zal de jeugd van 11 tot 16 jaar tussen 14.00 en 15.00 uur voorzien van tips en tricks.

Ook krijgt de jeugd de kans om een leg 301 op de finalebaan tegen de jeugdwereldkampioen te spelen en is er een fotomoment met één van de gewonnen bekers.
"Voor ons als organisatie is het een eer om deze wereldkampioen te mogen verwelkomen op ons evenement", laten Wouter Numan en Sander van der Veen weten, de drijvende krachten achter het groots opgezet toernooi.

Jurjen van der Velde zal ook deelnemen aan de 'Feanster Open' samen met zijn koppelpartner Jarno Bottenberg. De 'Feanster Open' – een koppeltoernooi - begint om 16.00 uur met de voorronden. De halve finales en de finale worden 's avonds gespeeld en worden voorzien van commentaar door mastercaller Ray Martin.

Inschrijven aan de zaal kan nog op de wedstrijddag tot 15.30 uur. Deelname is vanaf 16 jaar, de kosten zijn € 15,00 per koppel.