Aline Fashion is genomineerd voor de Storytelling Awards 2019

BURGUM - Aline Fashion in Burgum is genomineerd voor de Storytelling Awards 2019. Duurzaam importbedrijf Goodbrandz maakte tijdens besloten modevakbeurs Soul Salon in Amsterdam de genomineerden bekend.

Zes jaar geleden is deze prijs geïntroduceerd als onderdeel van de Dutch Retail Experience Awards, en wordt deze uitgereikt aan de retailers die er het beste in slagen om de kennis van hun merken toe te lichten aan de klant, als onderdeel van de 'customer experience' in de fysieke winkels. Om beter onderscheid te kunnen maken binnen de verschillende producttypen, zijn de Storytelling Awards onderverdeeld in verschillende categorieën: Women & Men, Women, Men, Denim, Leather & Shoes en Kleine zelfstandigen/eenmanszaak. Dit jaar is er een nieuwe categorie bijgekomen: Bodyfashion. Aline Fashion werd genomineerd in de categorie Women. De genomineerden kunnen vanaf maandag 10 december hun klanten oproepen om op hen te stemmen. De winkels met de beste beoordeling, ontvangen een bezoek van een Mystery Shopper van Mystery Review. Aan de hand hiervan wordt een rapport geschreven, dat beoordeeld wordt door de vakkundige jury en waaruit de winnaars gekozen worden. De winnaars worden zondag 20 januari 2019 bekend gemaakt op de Modefabriek in Amsterdam.

Stemmen kan tot en met 31 december via de volgende link: http://hellopresto.com/go/good-brandz-storytelling-awards-2019.