Folkje en Sake Visser verkopen nu ook witgoed voor professioneel gebruik.
Folkje en Sake Visser verkopen nu ook witgoed voor professioneel gebruik. Foto: Actief Media

"Wij leveren ook bedrijfswasautomaten voor instellingen"

BURGUM - Visser De Beste Apparatuur in Burgum levert huishoudelijke machines voor 'schoon', 'warm' en 'koud'. De witgoedzaak verkoopt ook bedrijfsapparatuur.

"Vanaf 1 januari 2019 zijn we exclusief Electrolux-dealer voor professionele apparaten", vertelt Sake Visser die zaak runt, samen met zijn echtgenote Folkje Visser. "We zijn de enigen in Friesland die deze grote, professionele wasautomaten verkopen. De machines variƫren in omvang van zes tot dertig kilo en zijn bijvoorbeeld geschikt voor kinderopvanglocaties, verzorgingshuizen of woonvormen voor mensen met een handicap. We leveren ook bedrijfsdrogers (zowel condens- als warmtepompdrogers) en bedrijfsvaatwassers."

Het plaatsen en aansluiten van apparatuur wordt gedaan door de eigen monteur van Visser De Beste Apparatuur. Sake Visser: "Het in dienst hebben van een monteur vinden wij belangrijk, want zo kan uw apparatuur ook bij een onverwachts defect vlot weer in orde worden gemaakt."

Snelle service en grote voorraad zijn al dertig jaar uitgangspunt van de Burgumse speciaalzaak. U loopt binnen bij Visser De Beste Apparatuur in de winkel op de Bulthuissingel of bezoekt de webshop www.debesteapparatuur.nl. Er is volop keus in nieuwe wasmachines, drogers, vriezers of koelkasten. Keukenapparatuur is in grote verscheidenheid op voorraad - van vaatwasser tot inductiekookplaat en van oven tot (combi)magnetron. "U kunt bij ons te kust en te keur. Kies uit vrijstaand of inbouw, kisten of kasten, hoge of lage modellen, voorladers of bovenladers, budgetmodellen of het neusje van de zalm qua energiezuinigheid. Stofzuigers verkopen wij ook.
We zijn dealer van de merken AEG, Bosch, Miele, Siemens, Electrolux, Pelgrim en Etna. Doordat wij van alles veel hebben, kunnen wij de apparatuur aantrekkelijk geprijsd leveren. Dat geldt zowel voor het witgoed en de (inbouw-)keukenapparatuur als voor professionele machines geschikt voor bedrijven."

In 2019 viert Visser het 30-jarig bestaan. "Dat gaan we vieren met leuke aanbiedingen. Houd onze winkel en webshop in de gaten."

De Beste Apparatuur | Bulthuissingel 2B, Burgum | 0511-464142 | www.debesteapparatuur.nl