Koffie- en kerstconcert in Wetsens

WETSENS - Promovocaal presenteert een een koffie- en kerstconcert op Tweede Kerstdag, 26 december om 11.00 uur in de St. Vituskerk in Wetsens.

Er wordt gezongen door het vocaal ensemble 'Provocale' en solisten onder leiding van en begeleid door Anne E. de Bruijn op piano en orgel. Dit jaar zingt 'Provocale' op Kerstavond (24 december) in het Karmelklooster te Drachten.

Daar is momenteel in verband met het 25-jarig jubileum een oogstrelende expositie van bijzondere kunstwerken, gemaakt door verschillende kunstenaars met als thema 'BLOOM' (Bloei). Het kerstvieringsprogramma is gebaseerd op de werken van die expositie met daaraan gekoppelde poëzie en verhalen. Op Tweede Kerstdag zijn de in het Karmelklooster gezongen liederen en teksten ook te beluisteren tijdens het Koffie-Kerstconcert in het Vituskerkje. Maar er is dan nog meer te genieten: vocale soli, improvisatie op piano en orgel en samenzang met nieuwe en oude kerstliederen, om zo tot een volledig Kerstconcert samen te smelten.

De luisteraar wordt aan de hand van de teksten en liederen meegenomen op een muzikale en b(l)oeiende reis op deze Tweede Kerstdag. Het concert is om 11.00 uur in de St.Vituskerk te Wetsens. Toegang is vrij, er is wel een collecte bij de uitgang. Inlichtingen/reservering: Stichting Promovocaal Concerten, Jaerlawei 13, 122 CT Wetsens. Email: mailpromovocaal@gmail.com site: www.promovocaal.nl of telefoon: 0519221904/0654796389.