Tweedehands verkoop spullen in Hallum

HALLUM - Op vrijdag 9 november en zaterdag 10 november van 10.00 tot 17.00 uur is er weer een gezellige tweedehands verkoop in Hallum. Op twee adressen kun je lekker rondstruinen tussen allerlei gebruikte, maar goede spullen.

Bij antiquariaat 'De boekenboot' aan de Mounebuorren 14 zijn vooral heel interessante tweedehands boeken te vinden, maar ook lp's, dvd's en oude bladmuziek. Speciaal voor deze dagen geeft De boekenboot twintig procent korting op de aankoop van boeken. Koffie- en theehuis 'Bonte blikvanger', Langebuorren 37, richt zich op gebruiks- en decoratieve goederen van antiek tot vintage uit de seventies. Tijdens deze beide dagen is er een opruiming in 'diggelguod'. Dus vind je hier de leukste items in glas, porselein en aardewerk om je servieskast aan te vullen. Bezoek je beide adressen? Leuk! Dan krijg je bij het nemen van een kop koffie of thee een lekkere traktatie erbij. Voor meer informatie: facebook bonteblikvanger.

'Holwerd Live'

HOLWERD - Zaterdag 17 november aanstaande is MFA 'De Ynset' het decor voor alweer de vierde editie van 'Holwerd Live', deze keer met Straight on Stage.

Deze heren uit Joure, strak in pak en met zonnebril, zijn op een missie en bezorgen hun publiek een onvergetelijke avond en laten je meezingen en meedansen met de grootste klassiekers uit de muziekwereld. Een show vol actie en snerpende gitaren. Aanvang 22.00 uur (zaal open om 21.30 uur). Voorverkoop via www.mgtickets.nl, Coop Verbeek Holwerd en MFA 'de Ynset'.
Kosten in de voorverkoop € 10,- en aan de kassa € 15,-

Buurtkamer

DOKKUM - Donderdag 8 november gaan deelnemers gezellig creatief aan de slag in de Buurtkamer in Dokkum. Er is allerlei teken- en knutselmateriaal aanwezig.

Ook liggen er bijvoorbeeld wat bolletjes wol klaar. Voor het gebruik van het materiaal mag een vrijwillige bijdrage gegeven worden. De Buurtkamer in Dokkum is iedere donderdag geopend van 9.30 tot 12.00 uur. Deelnemen aan de creatieve activiteit is niet verplicht.
U kunt natuurlijk ook andere mensen ontmoeten en gezellig een kopje koffie of thee komen drinken. Aansluitend kan een ieder die dit wil voor € 2,50 blijven lunchen. Neem voor meer informatie contact op via 06-24781330 of mail info@debuurtkamer.com.

Tafeltennisremise

HARKSTEDE - Tafeltennisvereniging Dokkum zorgde vrijdagavond voor een daverende verrassing door vijfmaal te scoren tegen titelkanshebber TTV Argus 1 uit Harkstede. In de Noordelijke divisie was TTV Dokkum rode lantaarndrager. Door de 5-5 zijn de Dokkumers weer op gelijke hoogte gekomen met Idefix. Gert Storteboom was weer onverslaanbaar en zo kwam Dokkum op een 1-0 achterstand. Richard Westera wist Erik van der Greft te verslaan en zo werd het 1-1. Invaller Theun Nicolai verloor zijn wedstrijd. Maar het dubbelspel van Theo en Richard werd gewonnen: 2-2. Door de winst van Theo de Vries werd het zelfs 2-3 voor TTV Dokkum. Daarna twee maal winst voor Argus 1 (4-3). Theun Nicolai kreeg daarna een winstpunt en Theo de Vries verraste door zijn tweede overwinning ( 4-5 ). Richard Westera verloor daarna van de sterke Gert Storteboom. Einduitslag dus 5-5.