Het Jankfoddekoor 'Tussen Wal en Schip' brengt een breed scala liedjes ten gehore.
Het Jankfoddekoor 'Tussen Wal en Schip' brengt een breed scala liedjes ten gehore. Foto: Ingezonden

Jankfoddekoor 'Tussen Wal en Schip' en Curieuze Brocante in Metslawier

METSLAWIER - Zondagmiddag 4 november kunt u meezingen en luisteren naar de smartlappen van het 'Jankfoddekoor' Tussen Wal en Schip uit Hardegarijp in het Mienskipshus Doarptsjerke aan de Tsjerkebuorren 7 in Metslawier. Het begint om 15.00 uur.

Entree concert: €7,50 en voor freonen €5.00 (inclusief 1 consumptie). Het koor brengt samen met de muzikanten een scala aan liedjes ten gehore. Zowel in de Nederlandse taal als in het Fries, Bildts en het Liwwadders. Een aantal nummers uit het uitgebreide repertoire zijn Droomland, Zuiderzeeballade, Oh Oldehove, Zou het erg zijn lieve opa, De Vlieger, Ja zuster, nee zuster.

'Curieuze Brocante' is een tentoonstelling met bijzondere, vreemde, grappige, kunstige, opvallende, mooie, zeldzame voorwerpen, goederen, meubels, posters, schilderijen, foto's, beelden, verzamelingen, colletors items, brocante, curiosa. De voorwerpen zijn geprijsd en te koop. Aanmelden kan nog, wanneer u zelf ook 'voorwerpen' hebt om te tonen en te verkopen. Neem dan contact op via het emailadres of kom langs tijdens de openingstijden van Mienskipshûs Doarpstsjerke Metslawier. Elke zaterdag en zondag van 13.30 tot 17.00 uur tot en met 25 november. (behalve tijdens optredens en andere activiteiten, zie hiervoor de website). Entree tentoonstelling: gratis. Er is geen pin aanwezig.

Kaarten voor het concert kunt u voor aanvang in de kerk kopen.
Reserveren hoeft niet, mag wel via stichting.doarpstsjerke.metslawier@outlook.com