Bij een OktoberFest gaan de gasten speciaal gekleed.
Bij een OktoberFest gaan de gasten speciaal gekleed. Foto: Ingezonden

OktoberFest in sporthal Dokkum

DOKKUM – Eric's café, De Waegh, 't Raedhus en de Paradisobar organiseren op 12 en 13 oktober een groots OktoberFest in sporthal de Doelstien in Dokkum. Hiermee slaan deze vier populaire horecagelegenheden de handen inéén.

Met echte bierpullen, skihut und Heidi's zijn de omstandigheden meer dan goed om heel veel Spaβ te maken. Dit alles in de sfeervol ingerichte sporthal aan de Woudweg in Dokkum. Dus haal de dirndl of lederhose alvast maar uit de kast.

Twee dagen feest in Duitse sfeer met op vrijdagavond 12 oktober optredens van 'De Alpenzusjes', Zware Jongens en DJ Rudi Ronald. Op zaterdagavond 13 oktober staan op het podium Otto Lagerfett, AlpenParty band en DJ Otzi Tribut. De toegang is vanaf 18 jaar en de aanvang is op beide avonden om 20.00 uur.

VIP-biertafel voor
acht personen

Als klap op de vuurpijl kunt u voor één avond of beide avonden een vaste VIP-biertafel voor acht personen reserveren. Inclusief toegang en goed gevulde pullen bier. Voor het reserveren van een tafel of voor meer informatie, kunt u terecht bij bovenstaande cafés. "Wir sehen uns auf dem Oktoberfest", is het devies van de organisatie.