Het wordt een sportieve opening van het seizoen, met onder meer een volleybaltoernooi. Teams kunnen zich opgeven via Facebook of via ruurdjantorensma@hotmail.com.
Het wordt een sportieve opening van het seizoen, met onder meer een volleybaltoernooi. Teams kunnen zich opgeven via Facebook of via ruurdjantorensma@hotmail.com. Foto: Ingezonden

MFC Het Spectrum opent het nieuwe seizoen

BURDAARD - Het culturele programma 2018-2019 van MFC Het Spectrum is rond. Dit jaar staan onder andere Arjan Erkel en Sterke Froulju in de theaterzaal van MFC Het Spectrum in Burdaard. De seizoensouverture staat gepland op zaterdag 1 september, vanaf 16.00 uur.

Die dag staat in het teken van competitie en plezier tijdens het Ie-peningsfeest. Teams bestaan uit 4 tot 6 personen strijden om de wisselbokaal. Zij nemen het tegen elkaar op in de volleybalkooi. Teams die mee willen doen kunnen zich opgeven via Facebook of via ruurdjantorensma@hotmail.com. Ook op individuele basis is er genoeg om voor te strijden, of om van te genieten. Zoals van warme hapjes, koude drankjes en muziek. Daarnaast presenteert MFC Het Spectrum op zaterdag 1 september de rest van het culturele programma. Deelname aan het Ie-peningsfeest is gratis. Op 22 september staat de eerstvolgende activiteit op het programma. Dan wordt in de bioscoop Bankier van het verzet vertoond. Traditiegetrouw geeft MFC Het Spectrum de seizoensbrochure uit. Dit programmaboekje is gedrukt en verschijnt in de brievenbussen van Burdaarders, Wânswerters en omgeving. Geïnteresseerden kunnen hem ophalen bij de balie van MFC Het Spectrum. Kaarten voor de evenementen zijn te verkrijgen via: https://www.mgtickets.nl/?ref=19814, of twee weken vooraf aan de balie.