De deelnemers van Nacht Zonder Dak
Feanwâlden.
De deelnemers van Nacht Zonder Dak Feanwâlden. Foto: Ingezonden

Benefietconcert Nacht Zonder Dak

FEANWALDEN - 'Nacht Zonder Dak' is een goed doel, waarbij deelnemers een nacht doorbrengen in een kartonnen doos om geld op te halen voor straatjongeren in Kenia, India, Bolivia en Irak. Vrijdag 16 maart is er een benefietconcert.

De actie wordt georganiseerd in Feanwâlden. Er hebben zich al deelnemers aangemeld om de uitdaging aan te gaan, zaterdag 26 mei. De opbrengst gaat naar de organisatie Tear, die straatjongeren wereldwijd helpt. Inmiddels is er al meer dan 1500 euro opgehaald door de deelnemers.
Op 16 maart 2018 staat er een benefietconcert gepland in de Mienskip in Feanwâlden. Op deze vrijdagavond zullen artiesten als Elske de Wall en Sander Metz een onvergetelijke avond verzorgen. Kaarten voor het benefietconcert zijn in de voorverkoop voor vijf euro verkrijgbaar bij de D.I.O.-drogist, het Vergeet-Mij-Nietje en Dijkstra Mode in Feanwâlden. De opbrengst gaat naar Nacht Zonder Dak. Deelnemers en sponsoren kunnen zich aanmelden via: nachtzonderdak.nl/feanwalden. Kijk ook op Facebook.