Wie gaat naar alle 32 Under de Toers?

LEEUWARDEN - Beleef jij alle 32 verhalen van onder de Friese kerktorens? Wie in 2018 alle Under de Toer-projecten bezoekt, maakt kans op een unieke prijs. De allereerste manifestatie van Under de Toer gaat al op 1 januari in premiere.

Under de Toer

Deze allereerste manifestatie werd gepresenteerd in de Mauritiuskerk in IJlst. De Frijtinker is het toonbeeld van waar Under de Toer voor staat: verhalen van onder de toren die door de eigen gemeenschap samen met professionele kunstenaars en artiesten in een nieuw jasje worden gestoken.

In geheel Friesland

Under de Toer is een project in het kader van Culturele Hoofdstad 2018 waarbij 32 verhalen centraal staan bij 32 manifestaties verspreid over heel Friesland.

In het zonnetje

Under de Toer schrijft een speciale prijsvraag uit: drie mensen die kunnen aantonen dat ze alle 32 manifestaties hebben bijgewoond, worden op een niet te vergeten manier in het zonnetje gezet. Hoe? Dat wil Jos Thie nog niet helemaal uit de doeken doen.

Wat hij wel kwijt wil is dat de winnaars in ieder geval het gehele jaar gratis de voorstellingen van Under de Toer bijwonen, en dat eeuwige roem een nieuwe vorm krijgt.

Facebook

Houd de Facebookpagina en/of de website van Under de Toer in de gaten voor het laatste nieuws en de voorwaarden van de prijsvraag.