De avonturen van de Minions zijn te zien in Bios Burdaard op Tweede Kerstdag. Hier de Christmas Minions.
De avonturen van de Minions zijn te zien in Bios Burdaard op Tweede Kerstdag. Hier de Christmas Minions. Foto: Ingezonden

Familiefilm Minions 3 in Bios Burdaard

BURDAARD - Op Tweede Kerstdag wordt de amusante familiefilm Minions 3 vertoond in Bios Burdaard in MFC Het Spectrum aan de Schoolstraat 12 op dinsdag 26 december.

In Minions 3 is de voormalig slechterik Gru actief als boevenvanger, samen met zijn vrouw Lucy. Na een mislukte poging om de slechterik Balthazar Bratt te vangen, worden Gru en zijn vrouw ontslagen.

De Minions hopen dat Gru hierdoor weer zijn leven als boef zal oppakken, maar als Gru dat weigert, stappen de Minions op.

Als Gru er bijna doorheen zit, denkend over de volgende stap in zijn leven, krijgt hij onverwachts goed nieuws: hij blijkt een tweelingbroer te hebben: Dru. Gru is in eerste instantie jaloers, want alles lijkt bij zijn broer beter te zijn: hij heeft geld, een baan en wapperende, blonde haren.

Superschurk Bathazar Bratt moet worden verslagen

Toch besluit hij met zijn broer samen te werken om uiteindelijk superschurk Balthazar Bratt te proberen te verslaan.

De entree is € 4,- en de film begint om 15.00 uur. De speelduur is negentig minuten en de kijkwijzer geeft zes jaar en ouder aan voor deze familiefilm.