Vanaf zaterdag vier kindershows Dokkum

DOKKUM - In Dokkum worden er dit winterseizoen vier speciale kindershows gehouden. Deze kindermiddagen zullen worden ingevuld door Jacob en Anny van der Wal uit Oostrum met hun eigen 'Jij hoort er bij show'.

De eerste zal worden gehouden op zaterdagmiddag 23 december, en deze zal natuurlijk geheel in kerstsfeer worden uitgevoerd.

De 'Jij hoort er bij show' ' is een vrolijke, interactieve spelshow, die Jacob en Anny speciaal bedacht hebben voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar.

De kinderen van deze leeftijdsgroep krijgen dan ook een speciaal plekje vooraan in de zaal. Achter in de zaal is echter nog ruimte genoeg voor eventuele ouders en belangstellenden die jong van hart zijn. Er zal veel worden gezongen, er is een wedstrijdelement, er wordt een beetje theater gespeeld, er komt een levend verhaal, waarbij de kinderen zelf mee kunnen spelen, en natuurlijk wordt het ware kerstverhaal door de gehele show heen naar voren gehaald.

Vrolijke interactieve spelshow

De betreffende datums voor dit winterseizoen aan de Houtduif 3 in Dokkum zijn vastgelegd. Dat zijn: zaterdag 23 december vanaf 13.30 uur (Kerstspecial), zaterdag 27 januari, zaterdag 24 februari en zaterdag 31 maart. De kindershows beginnen elke keer om 13.30 uur. De toegang voor de shows is geheel gratis.