Gospelkoor All for One geeft drie concerten in drie dagen; zondag in Burdaard.
Gospelkoor All for One geeft drie concerten in drie dagen; zondag in Burdaard. Foto: Ingezonden

Swingend kerstconcert multicultureel gospelkoor All for One in Burdaard

BURDAARD/LEEUWARDEN - Multicultureel gospelkoor All for One speelt komend weekeinde, 15, 16 en 17 december, drie bijzondere kerstconcerten, in Burdaard en Leeuwarden.

Op 15 december in het MFC Mozaïek in de Vrijheidswijk, op 16 december een gratis concert tijdens kerstmarkt in de Blokhuispoort en op zondag 17 december in 'Het Spectrum' in Burdaard. De bezielende leadzang is van Basile Maneka. Dan is stilzitten ook voor het publiek tijdens deze optredens onmogelijk! Gespeeld worden onder andere bekende nummers van John Lennon en een versie van Mary's Boy Child van Boney M.

Zinderende djembé beats en multiculturele invloeden uit Afrika, Suriname en de Antillen omschrijven de stijl van All for One het best. Met als boodschap: respect voor elkaars cultuur, achtergrond en religie. Zeker nu, in de donkere dagen voor Kerst. Eerder stond All for One voor volle zalen in Stadschouwburg De Harmonie en Neushoorn.

Het koor bestaat 45 enthousiaste zangers en zangeressen uit Friesland, Afrika, de Antillen, Suriname en Duitse studenten van de hogescholen. Basile Maneka maakt er als leadzanger en gitarist elk concert een groot feest van. De djembébeats komen van Senegalese percussionist Dixans Sarr. Dirigent van All for One is Wilco Kloosterman.

Het concert in Burdaard is zondag 17 december in MFC het Spectrum, aanvang: 16.00 uur. Informatie: www.mfcburdaard.nl.