Romke Kooyenga samen met zijn vrouw Silvana.
Romke Kooyenga samen met zijn vrouw Silvana. Foto: Ingezonden

Romke Kooyenga opent tentoonstelling

VEENKLOOSTER - 'Ritselende Bladeren & Gouden Licht' is de poëtische titel van de nieuwe tentoonstelling in Galerie Noordvleugel in Veenklooster. Die is zaterdag 21 oktober onder grote belangstelling geopend door Romke Kooyenga van de Kooyenga Groep, samen met zijn echtgenote Silvana.

Het echtpaar had zich echt verdiept in het werk van de deelnemende kunstenaars en had voor elke kunstenaar een persoonlijk woord en bovendien een heerlijk cadeau. In de tentoonstelling is indrukwekkend werk te zien van de kunstschilders Paul Christiaan Bos, Gabriel Gressie, Ahmad Haraji, Patrick van der Linden, Brita Seifert, Annita Hoekstra (foto's), en Romee Kanis (bronzen beelden). De tentoonstelling 'Ritselende Bladeren & Gouden Licht' duurt tot het einde van het jaar.
De galerie in Veenklooster is onlangs verkozen tot één van de beste negen galerieën van Nederland. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur. Zaterdags van 10.00 tot 16.00 uur. Ontspannen genieten van thee of koffie of een echte Engelse high tea kan ook.