Vrijwilliger van 2017 in Dongeradeel?
Aanmelden kan tot 1 december

DONGERADEEL - Wie wordt de vrijwilliger van het jaar 2017 van Dongeradeel? Kent u een vrijwilliger die volgens u deze prijs verdient? Laat het weten en meld deze vrijwilliger aan!

Deze prijs is een eerbetoon van de gemeente Dongeradeel aan inwoners die iets doen voor een ander, zonder daar geld of een andere beloning voor te vragen (afgezien van daadwerkelijk gemaakte kosten).
De onderscheiding 'Vrijwilliger van het Jaar 2017' zal tijdens de nieuwjaarsreceptie 2018 uitgereikt worden aan een vrijwilliger. In aanmerking komen mensen die met hun vrijwillige inzet op unieke, waardevolle of opvallende wijze iets betekenen voor een ander of de gemeenschap. De vrijwillige inzet wordt in de gemeente Dongeradeel verricht en de vrijwilliger woont ook in Dongeradeel.
Allerlei soorten vrijwilligerswerk komen in aanmerking, zoals in welzijn en zorg, cultuur, sport, onderwijs, recreatie en toerisme, in de buurt of vanuit de kerken. Er is sprake van langdurige inzet.

Iedereen kan een aanmelding doen (ook kerken, verenigingen en stichtingen). Vrijwilligers voordragen kan tot 1 december 2017. Kent u iemand die de prijs verdient? Meld deze persoon dan aan bij het Vrijwilligerssteunpunt Het Bolwerk. U kunt uw favoriete vrijwilliger aanmelden via de website: https://het-bolwerk.eu/vrijwilligersprijs-dongeradeel. Nog vragen? Stuur een e-mail naar:
Vrijwilligersprijsdongeradeel@het-bolwerk.eu.