Nieuwjaarsfeest in de Drachtster Lawei

DRACHTEN - Schouwburg De Lawei en Gemeente Smallingerland nodigen iedereen op dinsdag 1 januari 2019 uit om een toast uit te brengen op het nieuwe jaar tijdens het Nieuwjaarsfeest in De Lawei.

Kom genieten van oliebollen, bubbels en een spectaculair programma. Om 16.00 uur opent De Lawei haar deuren voor het jaarlijkse knalfeest. Trek je dansschoenen aan: er zijn feestelijke optredens van Bigband Drachten, Billboard en Soulblender. In de knutselhoek van Silleke kunnen de kinderen de mooiste piñata's maken en de jongeren kunnen losgaan in de Silent Disco. In de grote foyer staat er een gezellige wintermarkt, waar iedereen kan genieten van een hapje en een drankje. Ondertussen kom je in het gebouw bijzondere acts tegen, zoals balkunstenaar Marco Bonisimo en de Hartendames. Begin het jaar goed en kom dansen, kletsen, zingen, spelen, feesten, ontmoeten en wens elkaar gelukkig nieuwjaar tijdens het Nieuwjaarsfeest 2019. De middag wordt geopend met een nieuwjaarsspeech door burgemeester Tom van Mourik. De deuren zijn vanaf 16.00 uur geopend, ingang via het Laweiplein.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.lawei.nl, bij de balie van De Lawei, theatercafé Hopper, de publieksbalie van het gemeentehuis en boekhandel Van der Velde in Drachten. Kaarten kosten € 3,- per stuk, kinderen tot en met 18 jaar mogen gratis naar binnen. Let op: ook voor hen is het nodig om een kaart te reserveren. Het nieuwjaarsfeest wordt mogelijk gemaakt door Lawei Producties en Gemeente Smallingerland.