Jessie Prijs schiet uit haar voetbalslof

DRACHTEN - De zaalvrouwen van Drachtster Boys/HR Piping gaan steeds beter voetballen. Vrijdag was er een 5-2 overwinning tegen zvv Den Haag.

Jessie Prijs opende de score en maakte in de eerste helft nog drie doelpunten. Lisanne Kempe, Aafke de Hoek en Aruni Westerhout zorgden voor de nodige ondersteunende passes en Prijs zelf scoorde nog uit een vrije trap. Gevolg: 4-0. Door onoplettendheid in de Drachtster verdediging scoorde Priscilla de Vos voor zvv Den Haag nog 1-4. Na de rust kwamen de Drachtster vrouwen wat sloom uit de kleedkamer, wat resulteerde in de 4-2 van Den Haag door Lisanne Vermeulen. Drachtster Boys rechtte de rug en na nogmaals Jessie Prijs, die haar vijfde doelpunt van de avond aantekende (5-2), was de wedstrijd wel gespeeld. Drachtster Boys staat nu zevende.