Rein de Kok - alleskunstenaar op het slappe koord.
Rein de Kok - alleskunstenaar op het slappe koord. Foto: Ingezonden

Bezoek Kerstcircus Sander & Friends

SNEEK / LEEUWARDEN - Tijdens de Kerstvakantie presenteert Circus Salto de 9e editie van het Kerstcircus Sander & Friends. Het Kerstcircus biedt opnieuw een unieke familievoorstelling met circusacts uit binnen- en buitenland.

De nieuwe show blinkt uit in kwaliteit en kwantiteit. Gastheer, Clown Sander, heeft in het Culturele jaar 2018 maar liefst 2018 'artiesten' geboekt bij de 'chaotische' impressario Rein. In de voorstelling is het maar de vraag of dat goed komt. De talentvolle Rein regelt dit op zijn eigen manier, gebruikmakend van zijn vaardigheden op het gebied van muziek, mime, balanseren, jongleren en acteren.

Onder de '2018 artiesten' zijn onder andere het acrobatenduo Anders Kallesoe Jenssen en Kira Paas. Ballonkunstenaar David Valentino en zijn zes honden weten het publiek te vertederen in een act vol samenspel tussen mens en trouwe viervoeter. Clown Sander is natuurlijk present met magische en komische intermezzo's. Ook zijn brutale buikspreekvogel Charlie ontbreekt niet. Naast deze acts maken nog vele artiesten hun opwachting in de Circuspiste, 2018 in totaal.

Beleef met Kerstcircus Sander & Friends het ultieme familie-uitje tijdens de Kerstvakantie. Het circus geeft van 25 tot en met 30 december 2018 voorstellingen in Sneek en van 2 tot en met 6 januari 2019 in Leeuwarden. Kerstcircus Sander & Friends is dé Kerstvoorstelling voor het hele gezin en mag zich elk jaar verheugen in meer vaste gasten. Kijk voor kaarten op www.circussalto.nl.