Projectontwikkelaar Pouwel Pijnacker (links) en makelaar Douwe van der Schaaf om de tafel in de zichtcontainer.
Projectontwikkelaar Pouwel Pijnacker (links) en makelaar Douwe van der Schaaf om de tafel in de zichtcontainer. Foto: Siebe Kuipers - Pentapark Creatieve TeamsGroningen 0650246706

'Wij rijden de zichtcontainer op uw kavel'

KOLLUM - Zelf ervaren hoe het is om te wonen in het nieuwbouwproject Westenstein-Eiland in Kollum? Dat kan de komende maanden in een zichtcontainer die speciaal voor dit doel wordt geplaatst op de braakliggende bouwkavel van uw keuze.

Westenstein-Eiland ligt aan de noordwestkant van Kollum. De grote, vrij gelegen bouwkavels worden omgeven door natuur en bieden de komende dertig jaar vrij uitzicht over de landerijen. De wijk is omringd door een gracht en bereikbaar via één toegangsweg.

Westenstein 1 werd tien jaar geleden gerealiseerd. Aan het tweede deel van de wijk wordt sinds september invulling gegeven onder de noemer Westenstein-Eiland. Dit project omvat 55 woningen. De helft van de bouwkavels is inmiddels verkocht, met name aan projectontwikkelaars. "Vijfentwintig bouwkavels zijn nog vrij voor particuliere verkoop. Eigenaren mogen zelf weten wat voor huis ze daar bouwen", zegt woordvoerder Siebe Kuipers. "Op voorwaarde dat ze voldoen aan de richtlijnen van het beeldkwaliteitsplan. Hierin staat bijvoorbeeld dat de huizenontwerpers zich moeten laten inspireren door de jaren dertig-stijl."

Wilt u in de zichtcontainer - bijvoorbeeld tijdens de kerstvakantie - zelf het uitzicht ervaren? Maak een afspraak en de makelaar rijdt de gezellig ingerichte mobiele woining naar de plek waar u straks misschien wel gaat wonen.

www.westenstein-eiland.nl | Van der Schaaf & Schieving | Voorstraat 14, Kollum |
0511-452 221 |