WTOC doet goede zaken in topper

BIRDAARD - WTOC heeft goede zaken gedaan in de top van de vierde klasse. Tegen FC Birdaard werden de drie punten terug genomen naar Oudwoude: 1-4.

Enigszins onverwacht kwam Birdaard op voorsprong. Aanvoerder Rainer de Groot maakte gebruik van de harde wind door vanaf grote afstand op goal te schieten. Met enig fortuin (handsbal Birdaard) kreeg WTOC op slag van rust een penalty. Taede van der Ploeg schoot de bal penalty keihard binnen. Kort na rust was het WTOC dat de voorsprong pakte. Een scherpe corner van Sybren Bosma kwam bij de eerste paal. Na een scrimmage prikte Erik Bruinsma de bal handig in de goal: 1-2. Een paar minuten later verdiende WTOC haar tweede penalty en Taede van der Ploeg verzilverde deze. Het slotakkoord kwam van Jilles Bosma: 1- 4.