Dameskoor Different Sound zal meewerken aan het kerstconcert van CMV Crescendo.
Dameskoor Different Sound zal meewerken aan het kerstconcert van CMV Crescendo. Foto: Ingezonden

Kerstconcert CMV Crescendo

DRACHTEN - Op zaterdag 15 december om 19.30 uur vindt het jaarlijkse Kerstconcert van CMV Crescendo Drachten plaats in de Oase in Drachten.

De laatste twee jaren werd dit concert gegeven door het B-orkest, dit jaar zal het A-orkest met dirigent Klaas van der Woude deze traditie voortzetten. Crescendo is zeer verheugd dat zij het dameskoor Different Sound uit Minnertsga als gast mag verwelkomen. Different Sound staat onder leiding van dirigent Simon Bouma en zal zoals haar naam al doet vermoeden een programma ten gehore brengen met veel verschillende stijlen. Het koor bestaat uit 26 leden en zingt 4- of meerstemmig een veelzijdig repertoire wat o.a. bestaat uit een mix van ballads, pop- en musical muziek.

Speciaal voor dit kerstconcert zal Different Sound een mix van traditionele en populaire kerstnummers laten horen. Het koor staat erom bekend dat ze haar nummers volledig uit het hoofd uitvoert waardoor er veel vrijheid is om de muziek op een swingende en losse manier uit te voeren.

Crescendo en Different Sound zullen naast hun eigen optredens ook gezamenlijk een aantal verrassende muziekstukken uitvoeren. Ook zijn in het programma een aantal samenzang liederen opgenomen.

De kaarten kosten €5,00 voor volwassenen en €3,50 voor kinderen tot en met 12 jaar. Kaarten zijn te verkrijgen bij Hobby & Creatief Jacobi, Houtlaan 7 in Drachten. Daarnaast zijn er op zaterdag 15 december kaarten aan de zaal verkrijgbaar. Kijk voor een indruk alvast op www.crescendodrachten.nl en op www.differentsound.nl.