Het Symfonisch Harmonieorkest Fryslân H2002 speelt vrijdag in Rottevalle.
Het Symfonisch Harmonieorkest Fryslân H2002 speelt vrijdag in Rottevalle. Foto: Ingezonden

Kerstconcert van Harmonieorkest

ROTTEVALLE - Kom op vrijdag 14 december in de ultieme kerststemming met het kerstconcert van het Symfonisch Harmonieorkest Fryslân H2002 met medewerking van Gerrit Breteler, Peter van der Zwaag en Marjan Lieuwes. Proef de kerstsfeer en beleef een prachtige avond in Mfc It Werflân in Rottevalle.

Met een volledige harmoniebezetting speelt dit inmiddels bekende seniorenorkest een afwisselend repertoire in de geest van een kerstconcert. Gerrit Breteler treedt solo op met pianist Peter van der Zwaag en zal ook enkele nummers muzikaal begeleid worden door het harmonieorkest. Het programma wordt gepresenteerd door Marjan Lieuwes. Ze is een veelgevraagd ladyspeaker, dus de avond is bij haar in vertrouwde handen.

Het belooft dus een bijzondere avond te worden. Doordat het orkest natuurlijk een deel van de zaal in zal nemen is het aantal beschikbare plaatsen beperkt. Reserveren is aan te raden. U wilt dit toch niet missen?

De kaarten voor dit kerstconcert zijn op vrijdag voor slechts 12,50 euro vanaf 19.15 uur verkrijgbaar aan de kassa bij Mfc It Werflân in Rottevalle. Het programma begint om 20.00 uur. Een kopje koffie of thee is zoals gebruikelijk bij de prijs inbegrepen. Reserveringen via Ducky Visser, telefonisch op 0512-341741 of per e-mail:
visservanderveen8@gmail.com.