Kom morgen gezellig glühwein drinken bij Mezutec. Directeur Jelle Booi staat voor u klaar.
Kom morgen gezellig glühwein drinken bij Mezutec. Directeur Jelle Booi staat voor u klaar. Foto: Actief Media

Kom morgen naar de inloopdag bij
Mezutec Waterzuiveringssystemen

DRACHTEN - Morgen (donderdag 13 december) kan men tussen 16.00 en 21.00 uur kennismaken met Mezutec Waterzuiveringssystemen b.v. Tijdens een gezellige inloopdag met soep, glühwein en koffie komt men alles te weten over waterontharders en hun werking. Bovendien maakt iedereen die zijn of haar gegevens achterlaat kans op een gratis Luxury compact waterontharder.

Vele klanten ondervonden afgelopen jaar al het verschil dat een waterontharder maakt. Directeur en verkoopadviseur Jelle Booi blikt terug: "Huidproblemen als eczeem of een droge, trekkende huid zijn veelal aanleiding voor de omschakeling naar onthard water. We horen steeds vaker dat door het ontharde water eczeem sterk vermindert of zelfs helemaal verdwijnt. Ook na een verbouwing van de badkamer, of verhuizing naar een nieuwe woning wordt ons vaak gevraagd een ontharder te installeren. Zo heeft kalk meteen geen kans meer." Een ontharder heeft voordelen voor jong en oud: verlichting bij huidproblemen, minder schoonmaakwerk, meer comfort en geen kalkaanslag in apparatuur.

Wie er meer over wil weten doet er goed aan morgen naar de inloopdag in Drachten te komen. "We kunnen uitleg geven en bezoekers profiteren van mooie kortingsacties. Liever een afspraak bij u thuis? Aarzel dan niet om ons te bellen, we komen vrijblijvend langs voor een advies op maat."

www.mezutec.nl | Het Helmhout 34-13
Drachten | 0512-544101 | info@mezutec.nl
Volg Mezutec ook op Facebook