Nieuwjaarsrevue

KOOTSTERTILLE - De Nijjiersrevue Koatstertille presenteert dit jaar de revue onder de naam 'Wêrom, wannear, wêrhinne?' Zaterdag 29 december is de première van de Friestalige nieuwjaarsrevue in MFC 'Tillehûs aan de Goudtsjeblomstrjitte 34 a in Kootstertille. Het begint om 20.00 uur. Het stuk wordt zes keer opgevoerd: 29 december en 4, 5, 11, 12 en 19 januari.

Kerstconcert

DRACHTEN - Het Gereformeerd Drachtster Mannenkoor onder leiding van Minne Veldman geeft op vrijdag 14 december om 20.00 uur een kerstconcert in De Fontein, de Kolken 89 in Drachten. Bekende musici werken mee, zoals fluitist Severin van Dijk, organist Bastiaan Stolk, hoboïst Rutger Stoel en pianist Jorrit Woudt.

Concert Halleluja

DRACHTSTERCOMPAGNIE - Zondag 16 december geeft brassband Halleluja een gevarieerd kerstconcert met samenzang en medewerking van de jeugd van de brassband en de jeugd van De Frissel. Aanvang 16.00 uur, vanaf 15.30 uur is er koffie/thee en een kersttraktatie. Toegang gratis. Het concert wordt gehouden in de PKN-kerk aan de Smidswei in Drachtstercompagnie.