Slordigheden kosten ONT de kop

TWIJZEL - Met 4-1 verliezen zonder dat de tegenstander de goals maakte uit uitgespeelde kansen. Slordigheden in de ONT defensie hielpen SC Twijzel aan de winst.

In het eerste kwartier deed ONT niet echt mee. Dat leidde tot een snelle 1-0 door Mennelt Pilat nadat ONT de bal niet weg kreeg. Een beetje uit het niets kwam ONT na twintig minuten op gelijke hoogte. Op aangeven van Egbert Hulzinga scoorde Noël Mulder. ONT controleerde daarna de wedstrijd en een Opeinder voorsprong leek dichterbij dan een achterstand. Dat beeld zette zich in de tweede helft voort, SC Twijzel creëerde geen kansen. En toch gaf ONT door slordigheden de wedstrijd uit handen. Johannes van der Meulen strafte slecht uitverdedigen van ONT af. Twee onachtzaamheden in de ONT- defensie leidden de 3-1 en 4-1 in. Wiebe Aardema en Jelle Pilat profiteerden.